Claude Pro
معمولاً کمتر از ۳ ساعت کاری
دسترسی به مدلهای پیشرفتهی OpenAI روی حساب خودتان
اشتراک ماهانهی ChatGPT Plus روی حساب OpenAI خودتان فعال میشود.
خرید با ورود به حساب شما انجام میشود. اطلاعات ورود رمزنگاریشده نگهداری و ۷ روز پس از پایان سفارش حذف میشود.
اطلاعاتی که در مرحلهی تکمیل خرید از شما خواسته میشود: ایمیل حساب، رمز حساب.
پس از تکمیل سفارش، از طریق ایمیل و پیامک خبرتان میکنیم و جزئیات تحویل در حساب کاربریتان نمایش داده میشود.