ChatGPT Plus
معمولاً کمتر از ۳ ساعت کاری
تولید تصویر با هوش مصنوعی
اشتراک Midjourney روی حساب Discord یا وبسایت Midjourney شما فعال میشود.
خرید با ورود به حساب شما انجام میشود. اطلاعات ورود رمزنگاریشده نگهداری و ۷ روز پس از پایان سفارش حذف میشود.
اطلاعاتی که در مرحلهی تکمیل خرید از شما خواسته میشود: ایمیل حساب، رمز حساب.
پس از تکمیل سفارش، از طریق ایمیل و پیامک خبرتان میکنیم و جزئیات تحویل در حساب کاربریتان نمایش داده میشود.